Bebis

Hejsan alla! 😌 
Var ett tag sedan jag skrev här nu det blir mest inlägg om det har hänt någonting eller så 🌸 
Just nu ett tag har jag tvivlat på om det verkligen varit något i magen, jag har ju hört hjärtat på bebis en gång den 12:e januari  (null)
Och såhär såg det ut! Man pendlar hela tiden från att vara gravid till att inte vara gravid och det går inte att frångå när man äntligen hamnat här. Lyckan var som sagt total men det sorgliga i det var ju att fredrik var och jobbade så han fick inte höra ❤️ sen har jag någon dag ibland försökt att hitta hjärtat så fredrik också får höra men det har varit förgäves! 
Igår kväll bestämde jag mig för att nu jäklar ska jag hitta hjärtat, letade och letade men nej inget hjärta. När jag precis gav upp så sa fredrik att han vela prova så visst tänkte jag, lycka till 😅 efter en stunds letande så hittade plötsligt fredrik hjärtat och den här gången slog det väldigt högt och det liksom dunkade i hörluren och väldigt fort slog det 😍👶🏻 så just nu är jag gravid igen om ni förstår min hjärna 😂 
Jag har tänkt att spela in hjärtljudet så ni får höra, så nästa gång tänkte jag ansluta till en högtalare som man kan spela in ifrån men det blir inte just nu, om en vecka eller två! Vill inte göra allt för mycket avlyssningar då det kan stressa bebis. 
Jag är i skrivande stund i v.13 och jag känner mig inte gravid för fem öre förutom att min svank har sagt upp sig helt och hållet, igår när jag skulle sätta mig upp i sängen så fastnade jag liksom och kunna knappt gå 😞  är också sjukskriven på 75% till den 9 mars så jag jobbar endast 2 timmar per dag nu! Jag har bestämt mig för att prova och gå och simma på badhuset men jag gör det helst inte själv så är någon sugen att haka på så hojta till ☺️  så kanske svanken blir bättre. Eftersom jag har skolios så blir det såhär i ryggen så tidigt i graviditeten ❤️ 

Jag ska snart till barnmorskan igen på inskrivningssamtal, sist var bara hälsosamtal så det blir lite mera prover nästa gång i början av februari! 👌🏼 skriver mera då igen! 
Kram på er alla 🌸